| 04.06.2018. ТАБЛА

Компанија која постои на македонскиот пазар повеќе од 25 години поради проширување на својата дејност има потреба од администратор/ка со и без работно искуство во туристичка агенција. Потребно е познавање на англиски и компјутери. Предност е познавање на грчки јазик. Сите заинтересирани може да испратат CV со слика на [email protected] . Работното место е во Скопје. Контакт тел 071/397-146

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени