| 01.06.2018. ЖИВОТ

Исмет Куч(40г)  боледува од мултиплекс склероза. Направена е операција во Белград, после што тешко се движи, има нефункционална десна рака и чести  главоболки.

Потребни се дополнителни испитувања и контрола во клиника во Белград, пари која неговата мајка  не е во можност сама да ги обезбеди.

Да подадеме рака !! Да помогнеме !!

 
 

Телефон за контакт: 078 314 803

Трансакциска сметка за донации:

300007102536558
АД.Комерцијална Банка
Исмет Куч

  
 

Девизна сметка:
02-302-0020763.2
Исмет Куч

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени