| 28.05.2018. ЖИВОТ

Натали Јолевска од Битола, 24 годишна самохрана мајка на 3 деца, не е вработена и е стамбено необезбедена. Таа е во многу тешка економска и егзистенционална состојба, бидејки има приход од само 8.000 денари како додаток за трето дете. Моментално живее под кирија која едвај успева да ја плати и со добрата воља на хумани комшии и сограѓани успева да преживее. Се молат сите добронамерни и хумани луѓе да помогнат со храна, пелени, облека и парични средства за подмирување на основните животни потреби.

ДА ГО ВРАТИМЕ ДОСТОИНСТВОТО НА НАШИТЕ СОГРАЃАНИ !!

Трансакциска сметка за донации:

 
 

320500026490390

Централна Кооперативна Банка.

Натали Јолевска

  
 

Телефон за контакт: 077 809 210

Извор: Facebook

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени