| 04.06.2018. ЖИВОТ

Глувонемиот пар Наумоски добија синче, а бебето за некој месец ќе наполни цели 3 месеци.

Без овој бејбифон не можат да функционираат доколку нема во семејството некој што слуша. Овие бејбифони чинат околу 30 000 МКД и имат многу силни вибрации што ќе помогне на мајката во текот на ноќта да се разбуди доколку детето плаче, но има и силни светлосни знаци преку денот кои сигнализираат дека детето плаче, се смее, ја вика, итн…

Само 500 евра се потребни. Уплата може да направи секој според своите можности. Но, едно дете заслужува ноќе да биде прегрнат од својата мајка, заслужува кога плаче да биде земен во раце. Дали 500 евра треба да се причина за тоа???

 
 

Здружение на граѓани “Стопли Срце”
Сметка за донации: 270072685480143
IBAN: MK07270722000030435
HALKBANK
Цел на дознака: За сем. Наумоски

Здружение на граѓани “Стопли Срце”

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени