| 23.05.2018. ДЕШАВКИ

Date : 09.06.2018. - 09.06.2018.
Location : Скопје
Venue : Кино Култура
Start : 09:00
Price : Free

Безбедноста како личен избор™ е обука за создавање на КУЛТУРА на безбедност, адресирана и посветена пред се кон:

Вработени – преку создавање на лична посветености почитување на правилата за создавање безбедна работна средина.

Директни раководители и лидери – Обуката дава на менаџерите дијагностичка алатка, што можат данаправат, за да бидат сигурни дека секој е во сигурност бидејќи лично ја избрал.

 
 

Решението е целосно основано на методологијата за промена на однесувањето, развиена од канадската компанија Eagle’s Flight, која во својата 30-годишна историја се докажа како светски лидер во градењето на ефективна корпоративна култура.

https://tutela.org.mk/2018/05/16/

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени