| 11.06.2018. ТАБЛА

Барамe веб дизајнер за изработка на веб страни (Front end). Статус на практикант шест месеци со солидно примање и можни бонуси врз основа на трудељубивост и покажани резултати. По истекот на периодот за праксата со покажани дорби резултати ќе следува засновување редовен работен статус.

Сите заинтересирани може да аплицираат на [email protected]

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени