| 28.05.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Главната намена на пирамидите од Египет која сите ја земаме здраво за готово е дека тоа се грандиозни вечни почивалиштана египетските фараони. Меѓутоа, тук и таму ќе се најде некој теоретичар на заговори кој ќе ти направи вакво видео…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени