| 07.06.2018. ПО ДОМА

Големината на пенисот со векови ги оптеретува мажите, но судејќи по муслењето на жените оваа карактеристика е апсолутно неважна за уживање во сексуалниот однос.

Всушност дебелината на половиот орган на мажите е пресудна за уживањето на партнерката. Речиси третина од жените од 7500 колку што учествуваа во истражувањето, ја означија оваа карактеристика како пресудна за уживање во сексуалниот однос.

Интересните резултати на истражувањето се однесуваат на употребата на сексуалните помагала. Дури 34% ги користат во траење од 10 минути во текот на сексуалниот однос, а дури 27% од жените преферираат „играчки“ во временски интервал од 15 минути до половина час.

 
 

Традиционалните вибратори и натаму се најпопуларните сексуални помагала бидејќи ги одбраа 44% од испитаниците, а високото место до 23,5% од задоволните кориснички го држат дилдото.

Просечната должина на пенисот во ерекција изнесува 12-13 сантиметри, додека просечната должина во опуштена состојба е 9 до 16 сантиметри.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
04.06.2018. Ливадџија
05.06.2018. The Chef
06.06.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени