25.05.2018.Ливадџија
10.05.2018.Ливадџија
| 06.06.2018. ТАБЛА

Минекс Гроуп дооел Скопје има потреба од:

ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР Во реонот на СКОПЈЕ
ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР Во реонот на КУМАНОВО и Тетово

Потребни квлаификации за Шофер-Дистрибуитер
• Минимум средно образование
• Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
• Задолжително возачка дозвола Б или Ц – категорија,
• активен возач – Одговорности и задачи
• Навремена и точна достава на производите до крајната цел
• Внимателна испорака на производите, одговорност за товарената и вратената роба во возилото
• Изработка на потребна документација
• Уредно чување на возилото, грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото
• Развивање и одржување на односите со клиентите Очекувани вештини и способности:
• Ведрост, претставителност и комуникативност
• Одговорност и професионалност
• Способност за тимска и самостојна работа
• Самоиницијативност при извршување на работните задачи
• Мотивирана и стабилна личност

 
 

Сите заинтересирани може да аплицираат на [email protected] или да се јават на 070-367-491 за повеќе инфо.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени