| 29.05.2018. МУАБЕТ

Неутрален како Швајцарија, значи да не си дел од ЕУ, да не си дел од НАТО, и до 2002 да не си дел ниту од Обединетите Нации. Ако сакате со бројки да се расфрламе, земете факт дека последен пат кога Швајцарија била во војна, било пред 200 години кога се бореле против Наполеон…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени