| 27.05.2018. ТАБЛА

Друштвото за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО –Скопје има потреба од вработување на следните позиции:

Асистент за информатичка технологија

Основни надлежности:
    Изготвува картички за регистрација на вработените и по потреба подготвува извештаи
    Помага при процес на имплементација на фискални апарати
    Се грижи за системските и корисничките проблеми кои се појавуваат во седиштето на РАМСТОРЕ и маркетите
    Презема и извршува различни работни задачи во врска со процесите на Одделот по налог на претпоставениот
    Одржување на мрежна инфраструктура
    Одржување на системот на каса

 
 

Потребни квалификации:
    Универзитетско образование-Диплома од електротехнички факултет или факултет за информатички технологии
    Познавање и одржување на мрежа , администрирање на оперативни системи, desktop сервер
    Познавање на Microsoft оперативен систем
    Работно искуство во областа
    Познавање на англиски јазик
    Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач)

Доколку ги имате горенаведените карактеристики, испратете ни ја Вашата биографија и мотивационо писмо на: [email protected] или донесете ја на рака во Административните простории на ул. Св. Кирил и Методиј бр.13најдоцна до 28.05.2018 година

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени