| 08.06.2018. ТАБЛА

Фирмата ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО има потреба од комерцијалист/ка  на парфеми  за реон  Охрид, Струга,  Ресен, Битола,  Дебар, и  Кичево.

Плата : 18 000 денари.

Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:
1. Степен на образование: ССС/ВСС;
2. Поседување на возачка дозвола  Б категорија  –  Активен возач мин. 2 години
3. Можи да се пријавуваат кандидати со и без работно искуство.

 
 

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија-CV со слика на следниот меил:  [email protected], со задолжителна назнака „За комерцилалист/ка  за Охрид-Струга“. Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени