| 29.05.2018. ПО ДОМА

Жените не треба да имаат повеќе од 14 партнери, за да не бидат сфатени како неуредни, а мажите 15 поранешни, пишува во “Дејли мејл”.

Таблоидот наведува студија на сајтот “Онлајн доктор”, од што станува видливо дека веќе нема двојни стандарди при половите за оптималниот број поранешни сексуални врски. Броевите и кај мажите и кај жените се речиси идентични и современиот морал толерира прилично широк спектар на љубовни авантури.

Идеален број партнерки за мажите бил 7,5, а за жените – 7,6.

 
 

Од анкетата се гледа дека дамите кои имале само 1,9 претходни љубовни врски, а мажите – 2,3, биле сметани за сексуално конзервативни.

Но и премногу големиот број поранешни партнери исто дејствувал одбивно.

Поради оваа причина 18,6 проценти од анкетираните дами намерно го намалувале бројот на сексуални авантури пред новиот сопственик на срцето.

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени