| 30.05.2018. JAM SESSION

Source: Dog Has Funny Ritual Before Eating Dinner by oscarwilly06

Секој ден пред пред да почне да го јаде својот оброк, Чак повторува една работа – ги испружува шепите на масичката, ја наведнува главата и останува во таа положба се додека некој од неговите сопственици не изговори молитва. Дури откако ќе чуе „амин“ почнува да јаде. Ви звучи неверојатно? Погледнете…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени