| 07.06.2018. ТАБЛА

ПУСЗ – Хармонија од Скопје има потреба од работно ангажирање на еден медицински техничар/сестра на неопределено работно време. Каднидатите своите кратки биографии да ги достават на [email protected]

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
04.06.2018. Ливадџија
05.06.2018. The Chef
06.06.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени