| 06.06.2018. ТАБЛА

Хемометал е компанија која 25 год, се занимава со трговија на трактори и земјоделски машини. Седиштето на Хемометал е во Битола.

Имаме потреба од сервисер механичар, чии главни обврски ќе бидат сервисирање и монтажа на трактори и приклучна механизација.

Може да се пријават заинтересирани со и без работно искуство. Способности кои треба да се поседуваат: Проактивност, одговорност, способност за организација , тимска работа.

 
 

Контакт [email protected] , 070237066

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени