| 31.05.2018. МУАБЕТ

Ако по нешто е позната Холандија, освен лалињата, кломпите, каналите, кафе шоповите и слично, е тоа дека е една од најрамните земји во светот. Повеќе од половината од земјата им се наоѓа скоро 1 метар под морското ниво, арно ама, запнале ќе прават планина…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени