| 11.06.2018. ТАБЛА

Порталот www.srekja.mk има потреба од практикант за креирање интересна, забавна, позитивна содржина.

Доколку сте заинтересирани испратете ваша биографија и ваши текстови (доколку ги имате) на [email protected] со назнака за огласот за кој аплицирате.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени