| 11.06.2018. ТАБЛА

Летото е одлична можност и за надградување на вашите знаења и умешност во потрагата по работа. Пријавувањето за 12-тата БЕСПЛАТНА обука „ВЕШТИНИ ЗА УСПЕХ“ е во тек, a ќе се одржи од 20-25.06.

За повеќе информации и пријавување јавете се на: 02 3061 114, 02 3061 834 и 070 358 680, Едукативен центар на Пивара Скопје – Мотивa Доо Скопје.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени