| 23.05.2018. ПО ДОМА

Спалната соба е секогаш сигурна за нежно и долго водење на љубов, но ништо не може да се спореди со моментот кога вас во сосема непримерен момент и на сосема непримерно мсто ве обземе желбата за секс.

Сексолозите оддамна се сложија дека сексот на брзина е пожелен од повеќе причини: здрав е, превенција е за сексуална рутина и вистински засилувач на егото. Кога би сакале да го направиме тоа, можеме да зборуваме за два типа на таков секс:

1. Брзопотезен секс
Кога ќе ве обземе желбата тоа да го направите сега и веднаш, каде и да сте, и кога секоја препрека може да ви се најде на патот само го засилува возбудувањето. Тоа може да се случи на популарна плажа рано наутро, во лифт кој не сте стигнале да го застанете, или во автомобил во гаража на шопинг центар.

 
 

2. Планиран секс
Kога ќе се договорите да се најдете на пауза од работа или на подот од кујната откако децата заминат на училиште. Зошто е важно да го имате на ум сексот на брзина? Секако, прикладна облека. Облечете широко здолниште, со танга која лесно може да се повлече на страна и кошула која лесно ќе може да се раскопча, па препуштете се на уживањето.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени