14.05.2018.Ливадџија
30.04.2018.Ливадџија
| 25.05.2018. ДЕШАВКИ

Date : 09.06.2018. - 10.06.2018.
Location : Скопје
Venue : Водњанска
Start : 10:00
Price : Free

Официјално, првата трка од Ридско-Брзинскиот државен шампионат на Македонија се вози на 09-10.06.2018! Наскоро со повеќе детали!

Организатор: АКК ПРИМО АВЈ
Лице за контакт: Александар Димушевски
Телефон: 070977572
e-mail: [email protected]

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени