| 06.06.2018. ПО ДОМА

Постојат многу причини да вежбате, а еден од најдобрите начини на вежбање е тој што ви помага да согорите што е можно повеќе калории.

Најдобро е да ја изберете активноста која ќе сакате редовно да ја користите или можете и да комбинирате неколку активности во кои ќе уживате.

Ако согорувањето калории ви е најважната цел, погледнете како се рангираат одредени активност и колку калории се трошат со нив.

 
 

Имајте во предвид дека процените се дадени за жени кои имаат 73 кг и мажи кои имаат 88кг.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
05.06.2018. The Chef
06.06.2018. Ливадџија
04.06.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени