| 08.06.2018. ТАБЛА

Се бараат работници за повеќе хотели и други угостителски објекти во Охрид и Струга.

Сите категории од угостителски работници, плата во зависност од раб.позиција, вработување според амбициите на работникот, целта е за долгорочно доколку работникот и работодавецот се задоволни обострано или сезонски ако се средношколци и сл.

Можете да аплицирате на [email protected] или да се јавите на 071265869 за повеќе инфо.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени