| 23.05.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Споредба помеѓу воената моќ на двете балкански земји, направена според неофицијални податоци, чисто информативно.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени