| 30.05.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Балканот како буре барут и редовна аномалија на европските вредности, главно населен со Словени кои имаат своја малтене заедничка историја и вредности, арно ама “сложни браќа, куќа градат“ како да не важи за нас тука…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени