| 03.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Научниците честопати се изненадени додека откриваат нови изуми или мистерии, мачејќи се да најдат логика некаде каде што се чини дека ја нема. Но, за некои пронајдоци навистина е отсутна логиката и не можат да се објаснат од модерната наука, барем не за сега… Еве ја листата на 10 најбизарни откритија кои науката не може да ги објасни…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени