| 12.03.2018. ЕВОЛУЦИЈА

Критичарите кои ги рангираа филмовите на сајтот Rotten Tomatoes направија листа на најдобри документарци на сите времиња.

Првото место му припадна на I Am Not Your Negro од 2017 година, со рејтинг на критичарите од 98 проценти и рејтинг на публика од 84 проценти. Ова е листа на првите десет документарни филмови:

10. MURDERBALL (2005)

 
 

9. BLACKFISH (2013)

  
 

8. TOWER (2016)

7. TAXI TO THE DARK SIDE (2007)

 
loading...
 

6. WEINER (2016)

5. THE LAST WALTZ (1978)

4. 20 FEET FROM STARDOM (2013)

3. LIFE ITSELF (2014)

2. MAN ON WIRE (2008)

1. I AM NOT YOUR NEGRO (2017)

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени