| 02.10.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Еве ги 10-те неуспешни обиди за поставување на светски рекорди кои завршиле со несакани последици. Луѓе низ целиот свет сакаат да ги тестираат границите на своите можности за да постават рекорд кој е несоборлив и да станат своевидни легенди во нешто. Но, колку и да сме носталгичари по успешни приказни, не секогаш работите одат по планот, па така некои од овие обиди завршуваат несреќно. Погледнете!

 

(63)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени