| 18.12.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Иднината е непредвидлива и некои земји можеби нема да ги преживеат наредните 20 години и да останат какви што ги знаеме сега. Сепак, запомнете дека оваа листа е шпекулативна и дека не значи дека овие држави ќе се распаднат во иднина…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени