| 01.12.2017. ПО ДОМА

Има некои парови, ќе сврши еднаш жената и после не ја менуваат позата до крај на животот. А стварно не мора да е така. Животот не е рутина, туку да мезнеш од повеќе ствари по нешто.

Исто ко шетањето, на пример – можеш да одиш цело време на една иста планина, може и да ти е фино, ама тоа не те прави нашетан/а. Во романтиката можеш да додаваш и одземаш колку сакаш свеќи, вино, ружи, па и мебел околу креветот, ама ако е истата поза и зјапаш во истиот таван, тоа нема многу да ти помогне до големото „О“ (релативно познато и како оргазам).

Па еве. За ем да разбуричкате, ем да има огномет (и за неа).

 
 

 

  
 

 

 

 
loading...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени