| 09.01.2018. МУАБЕТ

Бидејќи Македонците досега најзагреани се покажаа за бугарските државјанства и пасоши, како алатка за да се “избега“ од државава и да се најде некој поквалитетен живот надвор од неа, еве и кратка листа на земји кои имаат најлабави закони за давање на државјанства, ако за бугарско не ви се прави мерак. Само имајте на ум, бугарското ќе да е најефтино…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени