| 11.05.2018. ПО ДОМА

Највисокиот момент на женската страст е сложен настан – за кој е потребна комбинација на психичка и физичка стимулација. Една студија го покажала она што долго време го претпоставуваме: мажите се многу задоволни кога можат да ја доведат жената до оргазам.

Ова се 8 главни причини зошто и мажите уживаат во женскиот оргазам:

 1. Женскиoт оргазам е доказ за успехот

 
 

 2. Женскиот оргазам ја зајакнува врската 

3. Обожава да ја гледа жената за време на оргазам

 4. Гласното стенкање многу го возбудува

  
 

5. Му се допаѓа бидејќи знае што прави

6. Сака да ја направи жената среќна

 
loading...
 

7. За време на оргазмот, го сака руменилото на женските образи

8. Едноставно е импресиониран

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени