| 10.06.2018. ТАБЛА

Нова компанија од Скопје вработува 2 лица на позицијата Account manager.

Потребни квалификации:

*Минимум завршено средно образование
*Една година искуство на иста или слична позиција
*Одлични презентациски и комуникациски вештини
*Одлично позавање на англиски јазик
*Познавање на Office пакетот

 
 

Доколку си млад професионалец, имаш одлични презентациски и комуникациски вештини, и сакаш да работиш во динамична средина испрати ни го твоето CV на [email protected] .

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат исконтактирани.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени