| 16.05.2018. ТАБЛА

Aдвокатското друштво Богданов и Богданов од Скопје има потреба од од 2 (двајца) адвокатски приправници и 2 (двајца) адвокатски стручни соработници.

Заинтересираните кандидати да испратат CV , најдоцна до 25.05.2018 год на следниот е-mail: [email protected]

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени