| 14.05.2018. ТАБЛА

САМА ХОЛИДЕЈ од Велес има потреба од Агент за продажба на туристички аранжмани и услуги.

Опис на работата
– Продажба на туристички аранжмани, работа со резервациски програми
– Продажба на авиобилети, работа со резервациски програми

Квалификации:
– Тимска работа, комуникативност, љубезност, флексибилност и креативност
– Искуство во патувања
– Развиени организациски способности
– Одлично познавање географија
– Познавање странски јазик
– Вештини: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet …
– Средно образование, високо образование

 
 

Сите заинтересирани може да аплицираат на [email protected] .

Рок за пријавување 15.05.2018

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени