| 09.11.2017. ТАБЛА

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција:

Агент за транспорт

Потребни квалификации:
– Познавање на странски јазици (англиски задолжително),
– Со и без работно искуство,
– Работно познавање на компјутери.

 
 

Личен профил:
– Ведрост, претставителност и комуникативност,
– Одговорност и професионалност,
– Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност,
– Способност за тимска и самостојна работа,
– Способност за работа под притисок,
– Ориентираност кон клиенти.

Опис на работното место:
– Секојдневна комуникација и услуга на клиентите,
– Одржување и унапредување на изгледот на компанијата,
– Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата.

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл: [email protected] со назнака на апликацијата “Агент за транспорт“ најдоцна до 15/11/2017.

  
 

(31)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени