| 13.02.2018. ТАБЛА

Фирмата КЕНДИ дооел – Скопје која повеќе од 16 год. опстојува на македонскиот пазар, има потреба од агроном/технолог .

Опис на работните задачи:
-Стручна презентација на производите.
-Посета – работни средби со клиенти – потрошувачи.
– Спроведување на продажни планови и остварување на планирани цели.
– Спроведување на промотивни активности.
– Следење, анализа и изработка на извештаи за активностите на пазарот.

Потребни Квалификации:
– Завршено високо образование
– Технолошки Факултет
– Земјоделски Факултет
– Високо ниво на посветеност,организираност и одговорност.
– Работно искуство минимум 3 год. во областа
– Возачка дозвола за Б категорија

 
 

Плата: 18000

Кенди дооел ви нуди позитивна, динамична и стимулативна средина за работа, можности за напредување и докажување. Одличен финансиски пакет во зависност од залагањето и посветеноста.

Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV) најдоцна до 20.02.2018 год. на email: [email protected]

  
 

Ве молиме без телефонски јавувања

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени