| 27.11.2017. ЖИВОТ

Почитувани,

нашата ќерка Ана Брзанова од Гевгелија, која има 17 години, потребна и е вашата помош – хуманост. Таа боледува од тешка болест со дијагноза Morbus Hodgkin (рак на лимфни жлезди) за која се потребни скапи лекови и терапија.Апелираме во рамки на вашите можности да донирате средства на следната жиро сметка:

270 700 044 581 052 Халкбанк

 
 

цел на дознака – донација за лекување

Ана Брзанова, Гевгелија

Ви Благодариме на хуманоста.

  
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени