| 11.05.2018. ЖИВОТ

Билјана Костова од малечка боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината состојба , потребно е да замине на третман со матични клетки во Русија.

Семејството не е во можност да ја покрие сумата која е потребна.

Да помогнеме ние!

 
 

Телефонски број за донации: 070143173 Телеком;  143 473 ВИП/Оне

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени