| 24.11.2017. ЖИВОТ

Ова е мојот помал брат Борче. Тој има 16 години и боледува од Бета Таласемија (ретка генетска болест).

Неговата состојба се влошува и итно мора да оди на операција (трансплантација на коскена срцевина) во странство.

Јас ќе бидам неговиот донатор (со идентична совпадливост) но, на мене и на мојата фамилија ни е потребна огромна сума на пари за да се излечи и затоа без Вашата хуманост ние не можеме да го оствариме лекувањето. Со еден повик на следниве два броја Вие ќе донирате 100 ден. од еден повик а за нас ќе значи многу!

 
 

 

Image may contain: 1 person, smiling, glasses, sunglasses, text and close-up

Ве молам да му помогнеме на мојот брат и да му дадеме шанса за нов живот!

  
 

Ве молам Споделете и Ви благодариме од се СРЦЕ  !!!

Жиро сметка: 300001000024834
T-Mobile: 070/143-103
VIP & ONE: 143-473 (без префикс)

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
22.11.2017. Ливадџија
23.11.2017. Ливадџија
21.11.2017. The Chef

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени