| 04.12.2017. ЖИВОТ

Христијан Стојанов има потреба од нашата помош.

Имено, тој има потреба од вградување на вештачко помагало-бионична протеза, која треба да се вгради на клиника во Виена. Сумата која е потребна се 160900 евра.

Да помогнеме!

 
 

Телефонски број за донации (за корисниците на Телеком): 070 143-403

(1)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
03.12.2017. The Chef
01.12.2017. Ливадџија
04.12.2017. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени