| 09.02.2018. ЖИВОТ

20-годишниот Иле Илиев боледува од тумор на мозокот и мора итно да замине на операција.

Да помогнеме што побрзо да се изврши потребната интервенција!

Жиро-сметка за донација е: 210501701086818. НЛБ Тутунска банка. Дознака Иле Илиев-хуманитарна сметка.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени