| 13.09.2017. ЖИВОТ

Почитувани,

Со ова писмо Ви се обраќаме со цел да помогнете со донирање на парични средства за малата Хана од Виница која има само три и пол години, на која и е дијагностицирано леукемија при Клиничкиот центар во Скопје.

Од таа причина и со оглед на висината на трошоците за нејзиното лекување кои ние самите како семејство не можеме да ги обезбедиме, Ве молиме да донирате средства во Ваша можност за продолжување на животот на Хана…

 
 

Секој Ваш денар е драгоцен во оваа состојба, бидете хумани!!!“

Подадете рака и донирајте за Хана повторно да ја почувствува радоста на детскиот живот.

Сметката за донирање на парични средства е:

  
 

Бети Спасова Хана

200003138389790

Стопанска Банка А.Д Скопје

 
loading...
 

(586)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени