| 22.12.2017. ЖИВОТ

Миланка Деликирова од Валандово живее во многу тешки услови. Се грижи за својот син кој боледува од клиничка депресија. Домот од сите страни прокиснува од таванот, а има и голема влага по ѕидовите.

Живее сама и финансиски не е во можност да се прехрани, а камоли да го реновира својот дом. Прима мала пензија останата од својот починат маж.

Се молат сите добронамерни луѓе кои сакаат да и помогнат на оваа жена, истото да го сторат на следната сметка:

 
 

Миланка Деликирова
210501594102705
НЛБ Тутунска Банка

Однапред ви благодариме !

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени