| 26.01.2018. ЖИВОТ

Апелираме за финансиска подршка на 21 – годишната Надица Трајковска од Општина Ѓорче Петров која е трета година на факултет со солиден успех.

Инаку живее во тешки услови заедно со своите родители и својата помала сестра. Доколку не се обезбедат средства за да го заврши школувањето, можно е истото да го прекине.

Ви благодариме однапред за вашата хуманост на дело.

 
 

Во продолжение е персоналната трансакциска сметка:
Надица Трајковска
300007101726802
Комерцијална Банка

(0)

   

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
24.01.2018. Ливадџија
26.01.2018. Ливадџија
25.01.2018. The Chef

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени