| 18.12.2017. ЖИВОТ

Пријатели, на Никола му е неопходна нашата помош!

Никола е сирак, без татко. И е столб  во  својата куќа. Никола не е сам. Има мајка, брат и сестра близнаци на 15 години, и помала сестра на 13 години.

Моментално итно им се потребни средства за дрва за огрев, бидејќи времето веќе залади, а тој не е во можност  да ги обезбеди.

 
 

Ве молиме за помош!!

Доколку сте во можност да допринесете со било каква горенаведена помош, Ве молам да се обратите кај Никола 072 242 871.

Парични средства може да донирате на следната трансакциска сметка:
210 5016954779 87
НЛБ Тутунска банка
Сунца Далческа

  
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени