| 14.05.2018. ЖИВОТ

Симона Николова е 25 годишна девојка од Скопје која боледува од фридрикова атаксија ( нарушување на нервниот систем и немање на рамнотежа на телото).

Потребни и се средства за пресадување на матични клетки во Кина.Третманот чини 18 000 долари.

Во исчекување на телефонските броеви за донации, може да се донира на жиро сметка:

 
 

200003308310704
АД Стопанска Банка АД Скопје

Да и помогнеме на оваа убавица да застане на нозе!

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
13.05.2018. The Chef
14.05.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени