| 19.01.2018. ЖИВОТ

Благородна е мајка на три дечиња Лука (7 години), Лара (4 години) и Гаврил (1,5 година). Благородна е мајка која сака да работи со цел да им обезбеди пристоен живот на своите деца. Но, бидејќи нејзините дечиња се малечки, од кои најмалото е често болно, а второто детенце не и го примаат во градинка поради неплатен долг (бидејќи не ја одјавиле од градинка кога заминале во Германија), Благорода моментално не е во можност самата да заработува.

Поради тоа ве замолува за помош од храна, средства за хигиена и парични средства за да го исплати долгот кон градинката (450 евра), за да може да ги запише најмалите во градинка (најстарото синче е веќе запишано во училиште), а таа да може да најде работа и да заработува за пристоен живот на дечињана.

Да помогнеме!

 
 

Трансакциска сметка за донации: 300097100752481 Комерцијална Банка, на име на Благородна Димитриевска

Телефон за контакт со Благородна: 077/579-671

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени