| 15.01.2018. ЖИВОТ

11- месечниот Бојан Тасев е роден со вродена срцева мана и потребна е итна операција во Бугарија која чини 15 500 евра.

Родителите на Бојан немаат финансиски средства и ги замолуваат граѓаните да донираат, за да на нивното синче му се обезбеди подобра шанса за живот.

Телефонски броеви за донации:  Телеком  070/143-100  ВИП/ОНЕ 143- 461

 
 

Сметка за донација:
300081000002035

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени