| 13.04.2018. ЖИВОТ

ДОНИРАЈТЕ ЗА НАШИОТ МАЛ АНГЕЛ

Ние сме семејство Буковски (Гетеборг), и имаме син кој има пет и пол години кој има церебрална парализа. Тој не може да седи, да оди, не зборува. И покрај неговата болест, тој е голем и весел борец со насмевка на лицето. Неговата упорност и ведрина ни дава сила, разум и мотив цело време да бараме различни методи и начини за да го олесниме неговиот живот. Дојдовме во контакт со Меѓународната болница ПУХУА (www.puhuahospital.com) и од таму ни дадоа надеж за подобрување на здравјето на Никола. За жал, ние не сме во состојба да ги платиме трошоците (500.000-550000 круни) за неговиот третман и поради тоа решивме да организираме хуманитарна акција, т.е. донација. Ве молиме, ако сте во можност, донирајте-подарите за нашиот мал ангел.
Можете да донирате пари преку банкарска сметка или свиш:
————————————————————————————————————-
-SWEDBANK банкарски жиро: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
————————————————————————————————————
-меѓународно плаќање :
GOTSE BUKOVSKI
жиро сметка: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
IBAN SE61 8000 0810 5969 3895 4614
BIC SWEDSESS
адреса на банка: SWEDBANK ab
BOX 5
42421 Angered-SWEDEN
——————————————————————————————————-
-СВИШ тел: 072 28 64 5 64 (назнака на сметка: подарок)
—————————————————————————————————————–
Од срце Ви благодарат: тато Гоце, мама Оливера и братчето Филип.
П.С., јас кога би можел да зборувам, би сакал да Ви кажам “ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ” на сите што ми помагаат! – Никола
Можете да ја следите хуманитарната активност преку Facebook: Gotse nikola Bukovski
Ве молиме споделете ја оваа порака со Вашите пријатели и роднини

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени